Home

DE JUISTE KLIK.

VEEL VOORDELEN

BIJ ELKAAR.

Vind aansluiting via uw
eigen kerkwebsite!

Verbinden is een sleutelfactor voor kerken. Verbinden met Jezus en christenen. Met dat doel wordt dit jaar een Christelijk Webplatform gelanceerd. Als kerk kunt u participeren en effectief met uw doelgroep en andere kerken communiceren. Dit kan middels een kerkwebsite die u hier kunt aanvragen.

Netwerken wordt nog makkelijker met een klik van de muis. Meldt u zich aan voor de nieuwsbrief en lees op deze website over de uiteenlopende mogelijkheden.

Werk snel, werk met profielen!

Met de kerkwebsite van One King kunt u als kerk vooral netwerken. Dit gebeurt door middel van kerkprofielen waarmee u gelijkgestemden op het internet kunt vinden. Zo leren we elkaar niet alleen sneller en beter kennen, maar kunnen we met de juiste mensen de grootste projecten ondernemen.

Wereldwijd netwerken

Netwerk met christenen in uw eigen kerk die u tijdens de dienst niet hebt kunnen spreken. De kerkfellowship hoeft niet op zondagmiddag om 15.00 uur te stoppen, maar kan 24-7 doorgaan via uw kerkprofiel. Het platform wordt direct internationaal aangeboden, zodat in de toekomst de connectie interkerkelijk en zelfs intercontinentaal tot stand gebracht kan worden.

Bedenk dat u ook via uw smartphone of tablet met de hele wereld kunt bouwen aan kerkprojecten. Geen enkel idee of concept is te gek of groot, u vindt altijd degenen die met u op dezelfde pagina staan!

VOOR ELKAAR.

WERK AAN UW

EIGEN PRODUCT.


Integrale oplossing

Anders dan andere platformen biedt het One King concept een integrale oplossing.

Dat betekent dat een kerk met een beperkt budget bijvoorbeeld de aanschaf van website, hosting, webbeheer (CMS), intranet, marketing, drukwerk en andere relevante online diensten met andere kerken deelt. Stichting One King wil verder gaan dan deeloplossingen die kerken tegenwoordig worden aangeboden. Gefaseerd zullen we componenten samenvoegen tot een gebruikersvriendelijk totaalpakket.

Delen van expertise en diensten

We leven in een netwerksamenleving waarin we door samenwerking grotere en betere producten kunnen realiseren. Sommige kerken hebben nu eenmaal meer te besteden dan andere. Via het christelijk webplatform wil One King christenen ondersteunen en aanmoedigen om de zegeningen van God met elkaar te delen. Dat kan op het gebied van kennis, wijsheid, ondernemen of praktische hand- en spandiensten.